Статии

напитка-с-круши-от-мазето-истинска-енергия-от-природата

Крушата е един от най-зареждащите плодове. Благодарение на етеричните масла в нея, които успокояват и ободряват, тя може да ни зареди с добро настроение и жизненост за целия ден.
Ароматните и сладки плодове на крушата са известни още от древни времена и човечеството отдавна се възползва от плода освен под формата на лакомство и в качеството му на ефективно лекарствено средство.
Още медиците от Древния изток са използвали свойствата на вкусния плод за освежаване и за премахване на напрежението.
Без да е шампион по съдържание на витамини, в състава на крушата влизат витамините С, В1, В2, В6, Е, К. Плодът е отлична комбинация от целулоза, пектин, бактерицидни вещества и ферменти и това я прави незаменим "чистач" на храносмилателната система. В нея се съдържа и още един важен елемент - арбутин, който може да предотврати различни заболявания на бъбреците и пикочния мехур.
В народната медицина плодовете на крушите, се използват за стимулиране работата на жлезите с вътрешна секреция и на храносмилателния тракт.
Напитката с круши е вероятно едно от най-вкусните средства за повлияване при оплаквания от простатата при мъжете.
Крушата повишава настроението и оказва много положително въздействие върху организма. А както знаем, положителните емоции и настройката за оздравяване вършат чудеса, и спомагат на организма да се справи с болестите.
Подарете си чудесна освежаваща наслада с глътка напитка с плодове круши ot Mazzetto!