Статии

 ЗИВ ЕООД създаде Напитка с плодове от Къпини, която да съчетае вкуса, аромата и полезните свойства на този прекрасен и чудесен плод. 
Без абсолютно никакво съмнение Къпините са плодове, които са изключително полезни за здравето на човека. Те са богати на много  витамини – А, B, C, Е и минерали - калций, магнезий, фосфор, калий и др.
Къпините подобряват сърдечно-съдовата система като имат и антиоксидантно и противовъзпалително действие.
Те спомагат за повишаване на издръжливостта и укрепват и поддържат репродуктивните функции при мъжете.  В тези плодове се съдържа калий, който може да неутрализира мускулната болка и със сигурност хора занимаващи се активно със спорт или тежък физически труд биха оценили това.
Поради голямото си антиоксидантно съдържание и противовъзпалителните си свойства, къпините са подходяща храна за борба с множество заболявания. Те стимулират храносмилането и осигуряват достатъчно фибри на организма. Укрепват имунната система и защитните сили на организма, поради значителните количества витамин С в тях. Приемът им се препоръчва, за да се избегнат различни заболявания като грип, настинки или инфекции. Имат страхотно действие при намаляване на висока температура и атакуват носителите на вируси.
Къпините са просто невероятни по отношение на ползите и значението си за човешкия организъм. 😊 Насладете се на OtMazzetto Напитка с парченца плод Къпини.